Gratis verzending vanaf €70

Hondenspeelgoed en puppyspeelgoed

Hondenspeelgoed, en zeker puppyspeelgoed is van groot belang voor de ontwikkeling van honden. Bovendien is spelen met je harige vriend een geweldige manier om wat stoom af te blazen, stress te elimineren en wat beweging te krijgen. Voor honden en andere huisdieren is hondenspeelgoed geen luxe, maar een noodzaak. Speelgoed voor honden helpt bij de opvoeding van honden en gaat verveling tegen. Daarnaast biedt knuffelspeelgoed zeker troost voor puppy’s als ze alleen en nerveus zijn. Laat honden genoeg spelen omdat het hen helpt om sociale en motorische vaardigheden aan te leren.

Bekijk hier ons groot assortiment hondenspeeltjes.

Bijna alle honden houden van spelen en hebben meestal wel een favoriet hondenspeeltje. Deze speeltjes bestaan uit pluche, rubber of hondenspeelgoed uit latex. Ons aanbod omvat hondenspeelgoed waar uw huisdier dol zal zijn. Het ruime aanbod omvat knuffels uit pluche, botten, ballenwerpers, flos touwen en vulbaar speelgoed. Om jullie beter van dienst te zijn hebben we alle hondenspeeltjes trachten onder te verdelen in verschillende groepen. Toch raden we aan om even alle groepen te bekijken, want het juiste hondenspeeltje kiezen vraagt tijd.

Wat is het beste speelgoed voor honden.

Alle honden spelen graag, het is de taak van de eigenaar om duurzaam en veilig hondenspeelgoed aan te bieden. Vergeet niet dat hondenspeelgoed ook in de smaak moet vallen bij je trouwe viervoeter of puppy. Honden zijn net als kinderen en kunnen wel eens wat minder tevreden zijn over het aangeboden speelgoed. Het speelgoed kan te groot, te klein, of zelfs gewoon niet in de smaak vallen vanwege het soort materiaal waaruit het hondenspeeltje is vervaardigd. Honden moeten ook leren spelen en omgaan met nieuw hondenspeelgoed. Sommige honden houden van een latex hondenspeelgoed met een geluidje en andere hondjes hebben liever een groot knuffeldier. Bopets heeft voor alle honden en puppy’s het leukste hondenspeelgoed.

Puppyspeelgoed en speelgoed voor kleine honden.

Als we aan puppy’s en kleine hondjes denken, hebben we hondenspeelgoed dat zeker deze viervoeter zal interesseren. Ons aanbod omvat puppyspeelgoed, traditionele bijtringen voor pups en ander kauwspeelgoed gemaakt van natuurlijk rubber en rubber in verschillende soorten en maten. Bijtringen voor puppy’s zijn ook perfect om terug te brengen bij de eigenaar, vooral het hondenspeelgoed in de vorm van een rubberen stok of een bal die geliefd is bij kleine honden of puppy’s.

Wat is het beste puppyspeelgoed?

Veel krijgen we de vraag “Wat is het beste puppyspeelgoed?”. Het antwoord is simpel, alle hondenspeelgoed is goed voor puppy’s op voorwaarde dat de keuze van het speelgoed aangepast is aan de leeftijd van je puppy. Het puppyspeelgoed mag niet te hard zijn, maar ook niet te zacht. Je moet ook rekening houden met het hondenras en het wisselen van de tanden. Heel hard speelgoed is niet aan te raden omdat dit de stand van de tanden kan beïnvloeden tijdens het groeien. Hondenspeelgoed dat geluid maakt zal ook meer de aandacht trekken van de puppy.

Veilig hondenspeelgoed.

Bij het kiezen van elk soort hondenspeelgoed moeten baasjes rekening houden met veiligheid van de hondenspeeltjes dat grotendeels afhangt van de grootte, het activiteitenniveau en de voorkeuren van een hond. Het is ook belangrijk om speelgoed te kopen dat geschikt is voor de grootte van uw hond om te voorkomen dat grote honden kleine onderdelen inslikken en stikken. Het is aan te raden om voor sommige honden geen hondenspeelgoed te kopen met linten, touwtjes, ogen of andere kleine delen die kunnen afgeknauwd en ingeslikt worden. Eventueel kan je deze zelf eerst verwijderen. Koop altijd hondenspeelgoed in een dierenzaak of van een bekend merk dat bekend staat voor veilig hondenspeelgoed. Controleer altijd het etiket om er zeker van te zijn dat de zogenaamde pluchen hondenspeeltjes geen gevaarlijke vullingen bevatten.

Kauwspeelgoed voor honden: materialen.

Houd er rekening mee dat de meeste materialen die worden gebruikt om hondenspeelgoed te vullen niet volledig verteerbaar zijn. Honden moeten altijd onder toezicht staan wanneer ze spelen met speelgoed dat ze uit elkaar kunnen scheuren, vooral hondenspeelgoed dat piept of geluid maakt. Ze kunnen het speelgoed openscheuren om de bron van het piepen te vinden.

Hondenspeelgoed moet lichtjes indrukbaar zijn.

Probeer heel hard speelgoed te vermijden om de tanden van uw hond te beschermen. Nylon botten moeten beschouwd worden als een risico, maar ook typische tennisballen een onveilige optie zijn. Tennisballen of gelijkaardig hondenspeelgoed kunnen afhankelijk van de grootte van uw hond, vast komen te zitten in de keel van uw hond en zo de luchtwegen blokkeren. Alle stukjes die zijn afgeknauwd, kunnen ook vast komen te zitten in het darmkanaal van uw hond, dus het is belangrijk om kapot speelgoed tijdig weg te werpen. Wij raden aan om je hond altijd in de gaten te houden bij nieuw aangeboden hondenspeelgoed.

Hoe kies je hondenspeelgoed dat je harige vriend echt leuk zal vinden?

De opties voor leuk hondenspeelgoed zijn bijna eindeloos, dus het kiezen van speelgoed voor uw hond kan overweldigend zijn. Sommige baasjes eindigen met een berg speelgoed dat stof verzamelt omdat het gekozen hondenspeelgoed niet interessant lijk voor hun hond. De speelgoedvoorkeur van een hond hangt af van de persoonlijke speel- en kauwstijl. Probeer een paar verschillende soorten speelgoed voor uw hond en leer op welke manier ze graag speelt en kauwt. Als je lijkt te eindigen met te veel speelgoed, probeer dan enkele gebruikte hondenspeeltjes aan de kant te leggen. Een paar maanden later zal uw hond denken dat deze hondenspeeltjes gloednieuw zijn.

Overzicht van hondenspeeltjes

Overzicht van hondenspeeltjes - hondenspeelgoedHet is belangrijk om te onthouden dat al het hondenspeelgoed een risico kan vormen als uw hond delen of het hele hondenspeeltje inslikt. Daarnaast kunnen scherpe of rafelige randen verwondingen veroorzaken. Er moet toezicht worden gehouden op het spelen, vooral met agressieve kauwers. Hoe duurzaam hondenspeelgoed ook lijkt, er is nog steeds een mogelijkheid dat stukjes kunnen afgeknauwd en ingeslikt worden. Beschadigd hondenspeelgoed moet worden weggegooid.

Gebruik dit lijstje voor het kiezen van het beste speelgoed voor uw hond. Honden hebben regelmatig behoefte aan een nieuwe soorten hondenspeeltjes. Hou steeds enkele speeltjes achter de hand. Op die manier heb je altijd een super beloning in huis. (Overzicht speelgoed voor honden en puppy’s)

5 soorten hondenspeelgoed

Trainingsspeelgoed dat honden helpt te weten wat goed is om op te kauwen en puppy’s helpt bij het krijgen van tandjes .
Snoepdispenser/verrijkingsspeelgoed helpt verveling tegen te gaan en daarnaast kan dit mentale stimulatie bieden.
Interactief speelgoed helpt een band tussen u en uw hond opbouwen. De speeltjes kunnen worden gebruikt bij het apporteren en trekken.
Zelf vermaakspeelgoed is goed om verveling tegen te gaan als honden even alleen thuis zijn.
Comfortspeelgoed bestaat meestal uit pluche, maar kan elk item zijn. Het bijzonderste is dat de hond of puppy zich maar vermaakt.

Ballen voor honden

Een bal voor honden is een onmisbaar speeltje voor elke hond die van apporteren houdt. Ballenwerpers zijn er in vele varianten. Van tennisballen, ballen met touwen tot rubberen ballen met knipperlicht. Veel ballen bevatten piepers. Anderen hebben openingen om te vullen met lekkernijen. Sommige ballen zijn zo gemaakt dat ze makkelijk te apporteren zijn.

Wanneer u een bal koopt voor uw hond, kies dan een speelgoed bal die groot genoeg is. Eentje die gemakkelijk is om te dragen zonder dat ze hem per ongeluk inslikken, maar toch klein genoeg om comfortabel tussen de tanden te houden. De standaard tennisbal werkt prima voor de meeste honden, maar er zijn ook extra grote ballen voor hele grote honden en miniballen voor kleine honden.

Laat een hond niet kauwen op tennisballen. Het materiaal in tennisballen kan ervoor zorgen dat de tanden afslijten. Bovendien kunnen afgeknauwde stukjes tennisbal leiden tot maag en darmklachten na het inslikken.

Frisbees en speelgoed om te apporteren.

hondenspeelgoed - Frisbees en speelgoed om te apporterenHonden die van ballen houden en graag apporteren, kunnen ook genieten van frisbees. De frisbee is wat veelzijdiger dan een bal als het gaat om apporteren, dit omdat je de snelheid van de schijf kunt variëren en deze van richting kunt laten veranderen. Deze variëteit kan uw hond verder uitdagen en zo verveling voorkomen. Alternatief apporteer speelgoed kan gemaakt zijn uit rubber, plastic, touw of een ander materiaal.

Knuffels en pluche hondenspeelgoed.

Knuffels en pluche hondenspeelgoedVeel honden zijn dol op pluche knuffels. Ze dragen de knuffels rond als een puppy of verscheuren ze als prooi. Veel honden lijken hun “prooi” te “doden” door de pieper te vernietigen. Nadat het speelgoed “dood” is, dragen ze het soms nog steeds rond en blijven ze schudden met het pluche diertje.

Houd toezicht op uw hond tijdens het spelen met pluchen speelgoed om te voorkomen dat ze vulling of piepers inslikken, wat kan leiden tot darmobstructie. Knuffels gaan niet lang mee bij agressieve kauwers, maar kunnen (onder toezicht) nog steeds erg leuk zijn. Sommige bedrijven maken extra stevige knuffels voor een langere kauwtijd.

Vinyl, latex, rubber of plastic hondenspeelgoed.

Niet pluche piepende speeltjes zijn er in vele soorten en maten. Meestal deze hondenspeeltjes gemaakt van vinyl, rubber of plastic. Duurzaamheid varieert, dus kies verstandig volgens de kauwgewoonten van uw hond. Over het algemeen is dik rubber het beste voor agressieve kauwers. Dunner vinyl, latex of plastic speelgoed is beter voor milde kauwers. Het voordeel van dunne hondenspeeltjes is de prijs. Het nadeel is dat ze meestal niet erg lang meegaan. Als je hond dol is op het piepgeluid, maar je er gek van wordt, zoek dan naar speelgoed met “stille” piepers. Ze staan op een hoge toon zodat uw hond ze kan horen, maar u nauwelijks.

Flostouw speelgoed voor een mooi gebit.

Touwspeelgoed is gemaakt van gevlochten touw en heeft soms rubberen of plastic onderdelen in de vorm van ballen. Ze worden gebruikt om te apporteren, touwtrekken of gewoon kauwen. Veel honden houden van touwspeelgoed, terwijl anderen geen interesse hebben.

Houd er rekening mee dat veel honden touwspeelgoed gemakkelijk kunnen stuk trekken en zo de stukjes kunnen inslikken. Laat uw hond nooit zonder toezicht met touwspeelgoed spelen. Wanneer je touwspeelgoed begint te ontrafelen, is het tijd om het te vervangen. Laat uw hond onder toezicht één keer per dag op een touwtje kauwen om het gebit schoon te houden. De actie van het kauwen op een touwspeelgoed zorgt voor een borstelachtige actie die de opbouw van tandsteen kan vertragen.

Dikke gevlochten touwen voor honden.

Veel honden spelen graag met dikke touwen dat ze aanzien als een prooi. Het is een gezonde weergave van de roofzuchtige aard van een hond, plus het is een geweldige mentale en fysieke oefening. Er zijn veel soorten trekspeelgoed op de markt in verschillende vormen, maten en materialen. Vaak zie je trekspeelgoed gemaakt van touw en/of rubber. Kies een trekspeeltje dat u comfortabel in uw hand kunt houden en waar uw hond gemakkelijk aan kan bijten en trekken. Bovendien moet trekspeelgoed duurzaam genoeg zijn om de kracht van het trekken van uw hond te weerstaan. Vervang versleten of rafelig trekspeelgoed zodat ze niet breken tijdens een spelletje touwtrekken en iemand pijn doen.

Speelgoed opvullen met snacks en lekker voedsel.

Kauwspeelgoed voor honden - hondenspeelgoedHondenspeelgoed dat voedsel en traktaties verstrekt bieden leuke, mentale stimulatie en zijn een geweldige manier voor honden om hun energie door te sluizen. Hondenspeelgoed dat voedsel verstrekt, is er in verschillende soorten en afmetingen en zijn meestal gemaakt van rubber of plastic.

Misschien wel het meest populaire hondenspeelgoed is van het merk “Kong” die je kan vullen met lekkernijen, brokjes, pindakaas en ander voedsel. Ze kunnen uw hond urenlang speelplezier bezorgen. Probeer een speeltje te vullen met pindakaas of yoghurt en het vervolgens in te vriezen voor een verfrissend maar uitdagend tussendoortje.

Drijvend hondenspeelgoed.

Drijvend speelgoed is geweldig voor honden die graag zwemmen. Meestal is dit hondenspeelgoed van schuim, rubber of plastic. Drijvende ballen, ringen en ander speelgoed zijn gemakkelijk te vinden en te grijpen in het water voor uw hond. Kies altijd speelgoed dat niet naar de bodem zinkt of vol raakt met water. Spoel ze na gebruik goed af en laat ze drogen om schimmel te voorkomen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen